Lichtletters op jouw feest?

Je ziet het steeds vaker voorkomen, lichtletters op een feest. Of het nou een communie, bruiloft, gender reveal of babyshower is; je kunt ze overal voor gebruiken. Onze lichtletters zijn extra groot en van kleur verwisselbaar. Deze letters zullen zeker een toevoeging zijn aan jouw feest.


Lichtletters op jouw babyshower of gender reveal?

Jij en je partner verwachten samen een kind en je wilt dit goede nieuws natuurlijk zo groot mogelijk vieren met familie en vrienden. Dit kan vanaf nu ook met onze lichtletters. Zorg voor een onvergetelijk moment voor jullie allemaal. Met de letters kunnen meerdere verschillende woorden worden gemaakt. Denk aan bijvoorbeeld BOY or GIRL, de naam van jullie kind etc. Onze letters en leestekens zijn maar liefst 120 cm groot en de kleur van de lampen in de letters zijn via de app bedienbaar, waardoor je de letters verschillende kleuren kunt geven.


Lichtletters op je verjaardag?

Geef jij een feest voor je verjaardag in de tuin, in een zaal of andere feestlocatie? Maak er een sfeervolle avond van met onze lichtletters. SARAH of ABRAHAM in lichtletters. Het thema van je feest of je leeftijd... Jij bedenkt het idee en wij zorgen ervoor dat de letters bij jou op locatie komen te staan. Ook denken wij graag mee; dus heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Lichtletters op jullie bruiloft?

De mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk zo groot mogelijk uitpakken. Hoe groter, hoe beter denken jullie allebei en hoe kan het nou beter dan met de lichtletters van LichtLettersLimburg. Onze lichtletters van 120 cm groot zullen zeker opvallen bij de gasten, ook als ze op het einde van de avond te diep in het glaasje hebben gekeken. Huur daarom onze lichtletters voor jullie speciale dag. Onze grote letters zijn via de app bedienbaar, zodat je de letters in de gewenste kleur kunt veranderen.
Onze letters zijn te gebruiken voor o.a. de achtergrond van jullie trouwfoto's, als ingang van het feest of voor de sier en toevoeging van jullie feest. 
Hebben jullie het perfecte idee, maar willen jullie wel nog tips voor bijvoorbeeld de plaats of leuke kleuren voor jullie feest? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen samen met jullie brainstormen.


Lichtletters op uw event?

Laat op uw georganiseerde event de gasten zien dat u weet wat uitpakken inhoudt. Doordat u de lichtletters hebt gehuurd, die u in kleur kunt veranderen via de app, is dit natuurlijk ook een goede marketingtool, aangezien influencers, bezoekers en gasten er massaal mee op de foto gaan. Dit zorgt weer voor meer publiciteit voor uw event. Grijp de aandacht van de influencers, gasten en bezoekers met de naam van het event of bijvoorbeeld de naam van het bedrijf.
Of het nou een bedrijfsfeest, beurs, masterclass, lezing of congres is, ontvang de gasten in stijl, creëer een leuk fotomoment of zorg voor een leuke en sfeervolle aankleding van het event met onze lichtletters.